Μάθετε περισσότερα για την AUTOTEST

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το προφίλ της εταιρίας και τις δραστηριότητες κοινωνικού χαρακτήρα που αναπτύσσει η AUTOTEST. Μπορείτε επίσης να δείτε τα διαφημιστικά μηνύματα ή τα έντυπα που χρησιμοποιούμε αυτή την εποχή για την προώθηση της επιχείρησής μας.

Εταιρικό Προφίλ

Η AUTOTEST - ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ είναι το πρώτο ιδιωτικό ΚΤΕΟ που ξεκίνησε την λειτουργία του στο Νομό Ιωαννίνων το 2006. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στην θέση Βουνοπλαγιά.

περισσότερα

Δραστηριότητες - Κοινωνική Ευθύνη

Οι μέτοχοι και οι εργαζόμενοι της AUTOTEST ζουν και δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Ιωαννίνων. Αντιλαμβανόμενοι ότι η ανάπτυξη της επιχείρησης και η υγιής πορεία της εξαρτάται από τις ανθρώπινες σχέσεις και δεν είναι αποκομμένη από την υγιή συμπόρευση με την τοπική κοινωνία, αναζητούν πάντα τρόπους να διευκολύνουν και να συνεισφέρουν στην καθημερινότητα της πόλης μας και του Νομού γενικότερα.

περισσότερα

Εταιρική Προβολή - Συνεργάτες

Η AUTOTEST ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες μια διαδικασία επανασχεδιασμού του επικοινωνιακού υλικού που θα χρησιμοποιήσει. Οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση πέρα από την ανάγκη της ορθότερης και ακριβέστερης επικοινωνίας των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρία μας, είναι και η προσπάθειά μας να «εκπαιδεύσουμε» τους συμπολίτες μας στην αναγκαιότητα του τεχνικού ελέγχου και αυτή να είναι μια απόφαση που θα λαμβάνεται από όλους ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

περισσότερα