Δραστηριότητες

Χορηγός στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Υπερήφανοι υποστηρικτές και χορηγοί της ποδοσφαιρικής ομάδας του
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στην προσπάθεια της ομάδας για την επιστροφή στην SUPERLEAGUE.
Παράλληλα προσφέρουμε τον τεχνικό έλεγχο του λεωφορείου της ομάδας δωρεάν.

Πρόσφατα σε εκδήλωση που έγινε στην πόλη μας απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον κο Σωτήρη Μουζάρα σε αναγνώριση των ενεργειών της AUTOTEST για την υποστήριξη της ομάδας ποδοσφαίρου.

Οικολογική συνείδηση και δράσεις

Η AUTOTEST έχοντας συναίσθηση του ρόλου που διαδραματίζει στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω των ελέγχων που διενεργεί , και πέραν αυτού έχει προβεί στις παρακάτω ενέργειες. Έχει τοποθετήσει κάδους ανακύκλωσης χαρτιού και λοιπών ανακυκλώσιμων υλικών στις εγκαταστάσεις της ενώ παράλληλα έχει αποφασίσει να αντικαταστήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τις συμβατικές λάμπες φωτισμού με νέας τεχνολογίας save energy.

Στα προσεχή σχέδιά της είναι και η εγκατάσταση Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14000 για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της

Eταιρική Κοινωνική ευθύνη

Οι μέτοχοι και οι εργαζόμενοι της AUTOTEST ζουν και δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Ιωαννίνων. Αντιλαμβανόμενοι ότι η ανάπτυξη της επιχείρησης και η υγιής πορεία της εξαρτάται από τις ανθρώπινες σχέσεις και δεν είναι αποκομμένη από την υγιή συμπόρευση με την τοπική κοινωνία, αναζητούν πάντα τρόπους να διευκολύνουν και να συνεισφέρουν στην καθημερινότητα της πόλης μας και του Νομού γενικότερα.

Μια πρώτη αρχή έχει γίνει με τον δωρεάν έλεγχο στα ασθενοφόρα του Νοσοκομείου. Επιπλέον και ενώ η εταιρία αναπτύσσεται σχεδιάζονται κι άλλες δράσεις ενώ ήδη έχει καταθέσει αίτηση για να γίνει μέλος στο «Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη».