Γνωρίστε τις υπηρεσίες που σας προσφέρει η AUTOTEST

Πέρα από τον καθιερωμένο τεχνικό έλεγχο οχημάτων (αρχικό ή περιοδικό) η AUTOTEST παρέχει μια σειρά επιπλέον υπηρεσιών. Μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες είναι ο ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ αλλά εξίσου σημαντικές υπηρεσίες είναι και ο έλεγχος εταιρικών οχημάτων, ο αρχικός έλεγχος υγραεριοκίνησης καθώς και η έκδοση κάρτας καυσαερίων.

Τεχνικός Έλεγχος

Από το 2006 που ξεκίνησε την λειτουργία της η AUTOTEST παρέχει υψηλού επιπέδου τεχνικό έλεγχο στα επιβατικά οχήματα, TAXI, ασθενοφόρα και φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους. Πλέον εν αναμονή της έναρξης των ελέγχων στα βαρέα οχήματα, φορτηγά, λεωφορεία και στα δίκυκλα η εταιρία προχώρησε στην κατασκευή δύο νέων γραμμών τεχνικού ελέγχου (μια για βαρέα οχήματα και μια για δίκυκλα).

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον τεχνικό έλεγχο σε:

Δείτε τα στάδια ελέγχου οχημάτων

Eκούσιος (Προληπτικός) Έλεγχος

Ο προληπτικός τεχνικός έλεγχος είναι για την AUTOTEST μια από τις βασικότερες υπηρεσίες που παρέχει. Η φιλοσοφία και η λειτουργία της εταιρίας μας βασίζεται στην πρόληψη πάσης φύσεως κινδύνου που μπορεί να απειλήσει την ασφάλεια του οχήματος και κατά συνέπεια του οδηγού.

περισσότερα

Έλεγχος Εταιρικών Οχημάτων

Επαγγελματίες οδηγοί και εταιρίες στο σύνολό τους εμπιστεύονται την αξιοπιστία και την ποιότητα υπηρεσιών και ελέγχων που διενεργεί η AUTOTEST. Σε όποια κατηγορία επαγγελματιών και να υπάγεστε, μην καθυστερείτε άλλο. Καλέστε μας να κλείσουμε ραντεβού για τον επόμενο τεχνικό έλεγχο των οχημάτων της εταιρίας σας.

περισσότερα

Αρχικός Έλεγχος Υγραεριοκίνησης

Η AUTOTEST έχει την δυνατότητα να διενεργήσει τεχνικό έλεγχο και για οχήματα που έχουνε μετατραπεί σε υγραεριοκίνητα. Μάθετε ποιά είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη διενέργεια του συγκεκριμένου ελέγχου.

περισσότερα

Κάρτα Καυσαερίων

Σύμφωνα με το νέο νόμο ο τεχνικός έλεγχος (αρχικός ή περιοδικός) όποτε διενεργείται περιλαμβάνει και την μέτρηση εκπομπής καυσαερίων οπότε για ένα έτος καλύπτεται το όχημα. Όμως στα ενδιάμεσα διαστήματα ο ιδιοκτήτης οφείλει να μεριμνά για την έκδοση νέας κάρτας ελέγχου καυσαερίων. Στην AUTOTEST μπορείτε να παραλαμβάνεται μετά από τον κατάλληλο έλεγχο την κάρτα ελέγχου καυσαερίων χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρία.

περισσότερα

Κάρτα Θορύβου

Yπό Κατασκευή...